Papieren visitekaartjes
Het is nu mogelijk om direct bij een bestelling aluminium visitekaartjes ook een papieren versie van het visitekaartje te bestellen. De papieren visitekaartjes worden gemaakt van 350 grams houtvrij gesatineerd papier en zijn uiteraard enkel- of dubbelzijdig van opdruk te voorzien. De prijs en de kwaliteit van de visitekaartjes is gelijk aan die van de betere drukkerij. 

Try-out pakket
Naast de aanpassing met betrekking tot de papieren visitekaartjes heeft er ook een belangrijke wijziging plaatsgevonden in de vorm van het try-out pakket. Tot voor kort kon je een dikte kiezen en vervolgens 9 voorbeelden toegezonden krijgen met je eigen ontwerp er op. Nu kregen wij van veel klanten de reactie: 'Ik wil graag mijn visitekaartje in beide diktes bekijken'. Dus hebben wij besloten dat een try-out pakket enkel- of dubbelzijdig bedrukt het volgende bevat:

- Twee aluminium visitekaartjes met een dikte van 0,2 mm;
- Twee aluminium visitekaartjes met een dikte van 0,4 mm;
- Twee witte aluminium visitekaartjes met een dikte van 0,4 mm.

Zo krijgt u direct een goed beeld van de diverse diktes die wij kunnen leveren. De kosten voor een try-out pakket enkelzijdig bedrukt bedragen € 10,50 en voor de dubbelzijdige € 12,50 excl. btw.

Aanpassing verzendkosten
Alle visitekaartje producten zijn vrij van verzendkosten in Nederland. Bij een verzending naar het buitenland zal ik contact met u opnemen voor de beste afhandeling hiervan en met een minimum aan meerkosten.