De aluminium visitekaartjes zijn naast dat ze goed te gebruiken zijn als middel om je bedrijfsgegevens te verspreiden onder (potentiële) klanten ook goed te gebruiken als promotiemiddel van je bedrijf. Als je bijvoorbeeld een fysieke winkel hebt kan je een speciale kortingspas maken voor de vaste klanten. Deze kunnen dan op vertoon van deze pas korting krijgen op producten of diensten van je winkel. 

Het is ook mogelijk om als webwinkel hier gebruik van te maken door bij een bestelling als beloning een kortingspas in het pakket te doen voor een vervolgbestelling. 

Als je werkt met een beloningsprogramma voor klanten of je levert een dienst of product waarbij je support levert kan je het aluminium visitekaartje ook inzetten als ledenpas. Deze is indien gewenst te personaliseren met de gegevens van de ontvanger van het pasje. 

Een aluminium kortingspas of ledenpas heeft net wat meer uitraling dan een standaard pasje van bijvoorbeeld PVC waar veel bedrijven mee werken. Het pasje kan een support telefoonnummer bevatten of een kortingscode voor bijvoorbeeld een speciaal product van je bedrijf.

Wil je een ledenpasje of kortingspas bestellen maar heb je geen ontwerp? Dan is dat geen enkel probleem, wij maken zonder extra kosten een ontwerp voor een dergelijk pasje neem hiervoor contact met ons op.