Materiaal en productie

Wij leveren visitekaartjes, gemaakt van geanodiseerd aluminium. Deze kunnen enkel- of dubbelzijdig voorzien worden van een full color opdruk, die afgewerkt is met een slijtvaste toplaag. Bij de druktechniek wordt gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten die niet op het materiaal gedrukt worden, maar er in worden 'gebakken' door middel van warmte-inbrenging. De visitekaartjes worden handmatig en in met onze eigen machines in Nederland geproduceerd.

De standaard visitekaartjes die wij leveren (0,2 mm dik), hebben dezelfde dikte als de papieren visitekaartjes en wegen 0,7 gram meer (2,4 gram). Deze zijn van ongeborsteld aluminium.

Is mijn ontwerp geschikt voor een aluminium achtergrond?
Heeft u geen ontwerp of denk u dat uw ontwerp niet geschikt is om op aluminium te drukken? Dan kunnen wij u een digitaal voorbeeld laten zien van uw visitekaartje in aluminium. Wilt u hiervan een voorbeeld ontvangen? Stuur uw bestand naar: info @ aluminiumvisitekaartje.nl

Voor meer informatie over de aanlevering van bestanden en tips voor de opmaak kunt u meer informatie vinden op deze pagina.