Visitekaartjes drukken van aluminium

visitekaartjes drukkenWilt u unieke visitekaartjes laten drukken? Dan kan aluminium visitekaartje je van dienst zijn met het drukken van de meest opvallende visitekaartjes die zeker zullen opvallen en in de smaak zullen vallen bij de personen waaraan je dit visitekaartje geeft. Deze aluminium visitekaartjes zijn slijtvast omdat de inkt niet op het materiaal maar in de huid van het materiaal zit, hierdoor kan het er niet gemakkelijk af krassen. Met visitekaartjes gemaakt van aluminium straalt jouw bedrijf degelijkheid en kracht uit, en zal jouw bedrijf niet snel vergeten worden.

Wil je niet alleen visitekaartjes weggeven gemaakt van aluminium? Dat is natuurlijk geen probleem, naast aluminium visitekaartjes kunt u natuurlijk ook visitekaartjes bestellen van papier. Dit kan net zo makkelijk op deze website en direct bij uw bestelling aluminium visitekaartjes. 

Geen ontwerp?
Heeft u geen ontwerp, maar wilt u wel een bestelling plaatsen? Wij maken zonder extra bijkomende kosten een ontwerp voor uw visitekaartje. 

Bekijk onze producten: